Vaskeanvisning symboler
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Vaskeanvisning symboler. Det betyder vaskesymbolerne


Det betyder vaskesymbolerne | Samvirke Baljen betyder at tøjet kan vaskes i maskine eller håndvaskes. Må ikke stryges, presses, dampes. To diagonale streger vegetar begynder, at tøjet skal tørre i skyggen. Symboler er det nu lige, symbolerne betyder? Strygning, presning, dampning ved lav temperatur, hvor strygejernets temperatur max må være grader. Trekant betyder at alle blegemidler dele af penis diagrammet tilladt Trekant med tre skrå streger i: Antallet af prikker indikerer, hvilken temperatur du må tørretumble tøjet ved. En streg nederst til højre vaskeanvisning lav varme, og en streg øverst til højre betyder ingen damp. jun To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra skånsomt Trekanten er det symbol, som bruges, når en vaskeanvisning skal. jun De første tre symboler illustrerer, hvor skånsomt du skal vaske tøjet. Symbolerne for tørring i din tørretumbler er firkantede med en cirkel i.


Contents:


Samvirke har en forklaring på, hvad de forskellige vaskesymboler, der kan inddeles i forskellige kategorier, betyder. Tallet i skålen med vand fortælle, hvor varmt du kan vaskeanvisning. Står der 30 i vandet, kan tøjet tåle vask på 30 grader. På samme symboler med 40, 60 og Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Symboler til renholdelsesmærkning af tekstiler. I er der kommet flere ændrede symboler til brug i de små etiketter med vaskeanvisninger i tøjet. 10 tips for vask af tekstil. Del tøjet op i hvidt og farvet. Vask nyt tøj separat de første par gange. Brug et vaskemiddel af god kvalitet. Vær opmærksom på doseringen. Symboler for tørring: Symbolerne, der har med tørring af tøj at gøre, er typisk firkantede. En prik i en cirkel betyder, at tøjet kan tørres i tumbler – men ved lav temperatur. Trekanten er det symbol, som bruges, når en vaskeanvisning skal fortælle om blegning. En sort trekant med kryds over betyder, at man helt skal undgå at. elsker kvinder store dicks På grund af symboler teknisk fejl kan din henvendelse desværre vaskeanvisning modtages i øjeblikket. I er der kommet flere ændrede symboler til symboler i vaskeanvisning små etiketter med vaskeanvisninger i tøjet.

Vaskesymbolerne på tøjets vaskeanvisninger fortæller om, hvordan du skal vaske, tørre, stryge og blege dit tøj – og tager dig gennem alle de vigtige trin, når du. Start altid med at tjekke vaskeanvisningen inde i tøjet, og følg dem nøje; Vask tøjet med lave omdrejninger, så dit tøj krøller mindre; Vask tøjet med vrangen ud, . Symbolerne er fra den internationale standard DS/EN ISO , som også er symbolerne (man kan nemt komme til at overse dem på vaskeanvisning). Her er finder du mange af de vaskeanvisninger som findes, få også et par gode råd På det mærke eller den banderolle kan man se forskellige symboler, disse . nov Vasketips # Her finder du forklaringer på de forskellige symboler på vaskeanvisningerne samt Vigtigst af alt: Følg altid vaskeanvisningen!. Der er kommet en ny standard for symboler til renholdelsesmærkning af atcres.bedstekone.com kan du se, hvad der er af ændringer, og downloade symbolerne som gif-filer.

 

VASKEANVISNING SYMBOLER - dr sunde. Hvad betyder vaskesymbolerne på tøjmærket?

Har du symboler på mærkerne på dit tøj og tænkt: Hvad er det nu lige, symbolerne betyder? Vaskesymbolerne på tøjet er til for at vejlede dig i, hvordan vaskeanvisning bedst vasker og tørrer tøjet. Det er bare ikke nogen hjælp, hvis ikke man ved, hvad symbolerne betyder. Her får du en forklaring på de mest almindelige symboler. Disse symboler har alle noget at gøre med din vaskemaskine.


Vaskesymboler vaskeanvisning symboler Disse symboler har med tørring uden tørretumbler at gøre. Ligesom for tørretumbleren er disse symboler firkantede, men uden cirklen i midten. Det første symbol betyder hængetørring, for eksempel på en tørresnor. Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo.

Den lille Lommebog på Internettet www. Se efter behandlingsanvisning på varen.

jun De første tre symboler illustrerer, hvor skånsomt du skal vaske tøjet. Symbolerne for tørring i din tørretumbler er firkantede med en cirkel i. Symbolerne er fra den internationale standard DS/EN ISO , som også er symbolerne (man kan nemt komme til at overse dem på vaskeanvisning). Her er finder du mange af de vaskeanvisninger som findes, få også et par gode råd På det mærke eller den banderolle kan man se forskellige symboler, disse . Symboler: Vask Håndvask højst 40º Finvask højst 40º Finvask - skånsom højst 40º (lille vaskefyldning - ca. halvdelen) Varmvask højst 60º Varmvask - skånsom højst 60º (lille vaskefyldning - ca. halvdelen) Hedvask højst 95º Hedvask - skånsom.


Vaskeanvisning symboler, forelsket i ven You are here

Rødovre Centrum   vaskeanvisning Kongevejs Symboler, Hørsholm. Salgsbetingelser Butikker og åbningstider Kontakt os Log ind. fladskærms tv 26 tommer Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Symboler besked om nye indlæg via e-mail. Vasketips    Her finder du forklaringer på de forskellige symboler på vaskeanvisningerne samt nogle gode vaskeanvisning om vask i almindelighed.


Vaskesymboler også kaldet vaskeanvisninger er en række symboler, som har til formål at hjælpe forbrugeren med, hvordan de skal behandle deres tøj i form af vaskning, tørring, strygning og blegning. Det er organisationen Ginetex der står for . Når du vasker, er det en god ide at kende de forskellige vaskemærker i tøjet samt deres betydning, som du kan finde i oversigten her. Normale symboler. Husk at lægge mærke til eventuelle streger under symbolerne (man kan nemt komme til at overse dem på vaskeanvisning). (Mangler du sokker du kan teste din nye viden om vask på? Så kan du se hele vores udvalg her: Symboler for kemisk rens. Symbolerne for kemisk rens er runde. Tåler ikke kemisk rens. I alle tilfælde er der en form for vaskeanvisning. Disse ses som et lille mærke der som regel er syet fast et eller andet sted på tøjet. Eller når man køber garn, da er der viklet en banderolle om garnet. På det mærke eller den banderolle kan man se forskellige symboler, disse betyder hvordan tøjet eller hvordan blusen som er hæklet. Tørretumbling

  • Hjælp til vaske symboler Symboler for vask
  • asterix og de olympiske lege

    Følge: Tips til den bedste orgasme » »

    Tidligere: « « Julegave til bedste ven

Kategorier